.

.

Кутија за прекинувач за селектор на 2-насочен аудио стерео звучник WXBDD, кутија за прекинувач за прекинувачи на прекинувачот на звучникот на комбинерот Б.

Кутија за прекинувач за селектор на 2-насочен аудио стерео звучник WXBDD, кутија за прекинувач за прекинувачи на прекинувачот на звучникот

DEN 4848.48

Количина на стоки
Тековен

Multichannel Sonighter Sentcher контролира до 2 пара звучници кои се поврзани со стерео засилувач во исто време или во комбинација Мулти-зона А Б прекинувачот за селектор на звучници е совршен за вашиот систем за звук на домашно кино w/ 80w максимална моќност по канал. За употреба w/ 8-16ohm звучници за импеданса. Два прекинувачи се инсталираат паралелно за да се контролираат два сета звучници. Прифатете до жица за звучникот до 14 AWG и не е потребно дополнително напојување. Метално куќиште со компактен тенок дизајн на таблети што го надополнува секое поставување на домашно кино. Multichannel Sonighter Sentcher контролира до 2 пара звучници кои се поврзани со стерео засилувач во исто време или во комбинација. Мулти-зона А Б прекинувачот за селектор на звучници е совршен за вашиот систем за звук на домашно кино w/ 80w максимална моќност по канал. За употреба w/ 8-16ohm звучници за импеданса. Два прекинувачи се инсталираат паралелно за да се контролираат два сета звучници. Прифатете до жица за звучникот до 14 AWG и не е потребно дополнително напојување. Метално куќиште со компактен тенок дизајн на таблети што го надополнува секое поставување на домашно кино. Кутијата P21 е дизајнирана да користи два пара звучници поврзани со засилувачот, тие можат да се користат истовремено или одделно. Тоа е добра идеја да го решите проблемот со исклучување и приклучување на жиците на звучникот. Поврзување на каблите, проверете ги сите кабелски врски пред да го вклучите засилувачот.

Други карактеристики

Dimension:
108 x52x26 mm
Net weight:
105g
Push the details to listen to infinity. :

Најдобри понуди