.

.

1FT замена од 3,5 mm машки приклучок до гола жица Отворен крај TRS 3 Полјак стерео 1/8 3,5 mm приклучок за приклучок за приклучок Аудио кабел за слушалки за слушалки

1FT замена од 3,5 mm машки приклучок до гола жица Отворен крај TRS 3 Полјак стерео 1/8 3,5 mm приклучок за приклучок за приклучок

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Совршена замена од 3,5 mm машки приклучок за приклучок на голи жица аудио кабел за истрошени или скршени слушалки за слушалки за слушалки за слушалки за поправка на кабел Одземените жици и тие работат одлично, мораа да ги повратат звуците за стриминг на Wifes за нејзината GTA. Бидете сигурни да ја проверите левата / десната жица пред да направите конечно лемење / завиткување на вашата поправка. Дијаграм за жици : Пин 1 - Црвената жица е левиот канал; Пин 2 - Белата жица е вистинскиот канал; Пин 3 - розовата жица е земја. Содржина на пакетот : 2-пакет 12 инчи 3,5 мм стерео 3 пол-машки приклучок за конектор за замена на аудио кабел. 3,5мм стерео 3 пол машки приклучок до аудио кабел за замена на жица. Дијаграм за жици : Пин 1 - Црвената жица е левиот канал; Пин 2 - Белата жица е вистинскиот канал; Pinицата со пин 3 -прекин е земја. Совршена замена од 3,5 mm машки приклучок за приклучок на голи жица аудио кабел за истрошени или скршени слушалки за слушалки за слушалки за слушалки за поправка на кабел.

Други карактеристики

Најдобри понуди