.

.

TOTMOX Видео-менувач Интелигентен автомобил за видео префрлувач на автомобили Конвертер 4-насочен влез за внесување Видео систем за слепи подрачја за слепи подрачје ?

TOTMOX Видео-менувач Интелигентен автомобил за видео префрлувач на автомобили Конвертер 4-насочен влез за внесување Видео систем за слепи

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

【Совршена функција】 Направено да убие слепи точки во предниот, задниот, лево и десно на нискобуџетен начин, а овој видео-менувач со 4 начини за автомобилска камера овозможува 1 до 4 камери инсталирани на автомобилот за да споделат екран 【4 ВИДЕО ВО ВИДЕР】 Прикажи 4 различни позиции на автомобилот : пред, лево, десно и назад. Видео -менувачот со 4 начини за автомобилска камера може да прикажува слика на една камера секој пат. 【Лесна инсталација】 Приклучок и репродукција, не е потребна измена, овој видео -менувач со 4 начини за автомобилска камера е корисен за користење, зачувување на вашето време. 【Премиум материјал】 Направен од висококвалитетен ABS материјал, This4 Way Video Switcher за автомобилска камера е Rustproof, цврст, издржлив и има долг животен век. 【Широка апликација】 Погоден за повеќето 12 V автомобили, како што се седан, МПВ, вагон, РВ, инженерски автомобил, автобус. 【Совршена функција】 Дизајнирано да убие слепи дамки во предниот, задниот, лево и десно на низок начин, а овој видео-менувач со 4 насоки за автомобилска камера овозможува 1 до 4 камери инсталирани на автомобилот за да споделат екран. 【4 ВИДЕО ВО ВИДЕР】 Прикажи 4 различни позиции на автомобилот : пред, лево, десно и назад. Видео -менувачот со 4 начини за автомобилска камера може да прикажува слика на една камера секој пат.

Други карактеристики

Working Power:
Max
Product Net Weight:
About 80g/0.17 lb
Voltage Range:
DC 9~16 Volts
Rated Working Voltage:
DC 12 Volts
Applicable Models:
All Vehicles With 12 Volts
System signal:
AHD / CVBS PAL / NTSC
Working temperature:
-20℃-80℃/-4°F-176°F
Material:
ABS
Package Included:
1 PC * 4-way video switcher for car camera:

Најдобри понуди