.

.

Kuyyfds Бебе бања Организатор на играчки за играчки мрежи за туширање со 2 чаши за вшмукување нето закачување торба за складирање за играчки за бања за бања за бања игр?

Kuyyfds Бебе бања Организатор на играчки за играчки мрежи за туширање со 2 чаши за вшмукување нето закачување торба за складирање

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Купови за вшмукување : Оваа торба за организатор има 2 чаши за вшмукување, кои можат да се користат на какви било мазни места, како што се плочки и стакло Тие се лесни за инсталирање и отстранување каде што сакате без да оставите ознаки. Структура на мрежи : Уникатниот дизајн на структурата на мрежи на оваа торба за складирање суши играчки и предмети побрзо и ги одржува сите играчки на прв поглед, вашето малечко може лесно да ги добие играчките и да ги врати во торбата. Големина : Оваа торба за складирање на играчки за бања мери 14,17 (W) X16.2 (л), оставајќи многу простор за играчки за бања и какви било материјали за бања. Материјал : Овој организатор на играчки за бања со мрежи е изработен од полиестер за издржливост. Дизајнот на животни со цртани филмови го прави добро во секоја бања. Чувајте го уредно : Оваа вреќа за висина организатор ви помага да ги организирате играчките за бања на вашето дете, да ја одржувате вашата бања уредна и организирана. Купови за вшмукување : Оваа торба за организатор има 2 чаши за вшмукување, кои можат да се користат на какви било мазни места, како што се плочки и стакло. Тие се лесни за инсталирање и отстранување каде што сакате без да оставите ознаки. Структура на мрежи : Уникатниот дизајн на структурата на мрежи на оваа торба за складирање суши играчки и предмети побрзо и ги одржува сите играчки на прв поглед, вашето малечко може лесно да ги добие играчките и да ги врати во торбата. Големина : Оваа торба за складирање на играчки за бања мери 14,17 (W) X16.2 (л), оставајќи многу простор за играчки за бања и какви било материјали за бања. Материјал : Овој организатор на играчки за бања со мрежи е изработен од полиестер за издржливост.

Други карактеристики

Најдобри понуди