.

.

УПКОХ 2 парчиња Мејсон Тегла Чаши Чаши За Смути Тегла За Пиење Со Капаци За Рачка и Чаши За Пиење Слама За Пијалоци Декорација Складирање Забава Фаворизира Коктели ?

УПКОХ 2 парчиња Мејсон Тегла Чаши Чаши За Смути Тегла За Пиење Со Капаци За Рачка и Чаши За Пиење Слама За Пијалоци Декорација Складирање Забава

DEN 279.20

Количина на стоки
Тековен

Мејсон Тегла Чаши стаклените чаши може да се користат за чување пијалоци и сок, практични за забави и училници Мејсон Тамблер чашите за пијалоци можат да бидат прекрасен избор за подароци за вашите пријатели, тие ќе го направат тоа многу. Стакло Мејсон Кригла направени премиум материјали, издржливи и безбедни за долготрајна употреба, еднократно и удобен. Старомодни Очила дизајнот на запечатување ќе пие од протекување и, не грижете се да направите неред. Смути Тегли со дизајн на шишиња со рамно дно, производот може да се стави на која било рамна површина. Опис Пијалак Чаши Мејсон Пиење Тегла Редовна Уста Стакло Мејсон Тегли со Капак и Слама. Карактеристики-Материјал : Стакло И алуминиум, Пакет Вклучувајќи 2 х Чаши, 2 х Сламки, 2 х Капаци,.

Други карактеристики

Најдобри понуди