.

.

Дифузер за есенцијално масло од Rraeoy, навлажнувач за ароматерапија од 100 мл за релаксирање, помалку исклучување на автоматски вода и 7 светла во боја, атмосфера во до?

Дифузер за есенцијално масло од Rraeoy, навлажнувач за ароматерапија од 100 мл за релаксирање, помалку исклучување на автоматски вода и 7 светла

DEN 1288.00

Количина на стоки
Тековен

Уред за ароматерапија на сите-1 : Металниот дифузер за есенцијално масло може да се користи како дифузер за ароматерапија, овлажнител, декоративна ставка или ноќна светлина Потпирајќи се на својата безмилосна функција за автоматско исклучување и ултразвучна технологија, ќе биде безбедно да се користи кога спиете. Создадете удобна атмосфера : Овој прекрасен дифузер може да ви помогне да го ослободите стресот кога ќе се вратите дома од работа. Пријатна арома ќе го наполни вашиот дом со мирис на избраното есенцијално масло. Тоа е нешто што ќе ужива целото семејство!. Лесен за употреба и лесен за движење : Дифузерот има две копчиња и е многу лесен за ракување. Овој дифузер за есенцијално масло од 100мл метал бара само мала количина простор, така што можете да го ставите на вашата работна маса, кревет, маса, во вашата дневна соба, итн. Два режими на магла и неверојатни светла : дифузерот има два режима : наизменичен режим (режим на наизменично (наизменичен режим (режим на наизменичен 8-10 часа) или континуиран режим (6-8 часа). Една од најатрактивните карактеристики е шарените светла. LED светлата можат да се осветлат во 7 различни бои, да создадат уникатен амбиент против црната шума. Идеален подарок за секого : Металното дифузер за есенцијално масло помага да се создаде мирна и удобна околина за да се опуштите и да уживате во животот. Направете го тоа да биде најдобриот подарок за вашите пријатели и семејство. Функција : Светлината може да се циклира во седум бои.

Други карактеристики

Name:
diffuser/cool mist humidifier/night light
Size:
9.5*15.7cm / 3.7*6.2 inches
Water tank capacity:
100ML
Material:
PP+ABS+metal
Scope of application:
shop, kitchen, living room, bedroom, office, beauty salon
Note:
We only sell aroma diffusers, excluding essential oils.
If you have any questions, please feel free to contact us, we will actively solve it for you.:
Your satisfaction is our unremitting pursuit. :

Најдобри понуди