.

.

Поврзување на црево фитинзи 20/25/32/40мм директно PVC Намалување на конекторот Градина фарма Фарм Фарм Фарм стаклена градина Снабдување со цевки за складирање на резер?

Поврзување на црево фитинзи 20/25/32/40мм директно PVC Намалување на конекторот Градина фарма Фарм Фарм Фарм стаклена градина Снабдување

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Брзиот конектор на спојката на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото Материјал : ПВЦ. Боја : сина, бела, сива. Големина на врската : 20мм 25мм 32мм цевка од 40мм. Примена : наводнување во градина, материјали за аквариум, врска со цевки. Брзиот конектор на спојката на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото. Материјал : ПВЦ. Боја : сина, бела, сива. Големина на врската : 20мм 25мм 32мм цевка од 40мм. Примена : наводнување во градина, материјали за аквариум, врска со цевки. Ефектот е долгорочна употреба и чистење. Конекторот за црево е погоден за употреба на брз конектор и градинарско црево за брзо поврзување, брзо поврзување на цревата, фитинзи за водни цевки. Овие конектори се користат широко користени во наводнување во градина, градинарство на балкони, градинарско наводнување и други места. Производот усвојува нови високи Квалитетен пластичен, стабилен квалитет и долг животен век. Широко прифатени од корисниците.

Други карактеристики

1:
Inner diameter 25mm to 20mm
2:
Inner diameter 32mm to 20mm
3:
Inner diameter 32mm to 25mm
4:
Inner diameter 40mm to 20mm
5:
The inner diameter is 40 mm to 25 mm
6:
Inner diameter 40 mm to 32 mm
Packing quantity:
2Pcs x straight PVC reducing connector (choose the size and color you like):
note:
This is a manual measurement, and there may be an error of 1-2mm.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Најдобри понуди