.

.

IEBUOBO Брза врска Не'рѓосувачки челик Брз линк со врски Д заклучување на обликот Брз синџир за карабинер, хамак, кампување и опрема на отворено)

IEBUOBO Брза врска Не'рѓосувачки челик Брз линк со врски Д заклучување на обликот Брз синџир за карабинер, хамак, кампување и

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Лесно поврзување, јажиња, ланци или мрежи Идеално за пловење, кампување, пешачење, местење и каква било употреба на отворено. Безбедна употреба, можете лесно да ја извртите навојната орев во насока на стрелките на часовникот за да се отвори и да се затвори во стрелките на часовникот за да се затвори без да се повредите. Карактеристики : Нашите карабини се Rustproof и отпорни на корозија. Совршен за брзи врски со ланци и ланци за безбедност на приколка. Поврзување, овие конектори на ланец ви овозможуваат да прикачите два ланци без сечење. Разновидното врзување, местење и прицврстување на хардверот овозможува најбрза врска или исклучување. Апликации, iebuobo Брзи врски за ланец, јаже, кампување, врзани кабелски врски. Идеално за обезбедување прстени и јамки за ланец или за проширување на ланци. Брзите врски се најбрзиот начин за поврзување или поправка на ланецот. Може да се примени на многу начини : вклучително и кревање и местење, држење кабли или поводници, поддршка на краци, висини нишалки и хамакови, обезбедување или обесена опрема за теретана, пловење, кампување и разни спортски и забавни опрема. Карактеристики : Брза врска карабини против корозија пасивирани за супериорна отпорност на корозија, материјал со добар квалитет и издржлив. Брзи врски со премиум-одделение за ланец/јаже, кабелски врски; Затворање на навој-орев за дополнителна безбедност. Одличен избор за пловење, едрење, морски и други апликации за груби услови. Брз и едноставен прицврстувач, корисен за приложување на ланец или кабел.

Други карактеристики

Најдобри понуди