.

.

Контроли на прекинувачи и осветлување, индустриско одделение, прекинувачи за пилот -светло за вклучување, општа намена AC, единечен пол, 20A 120/277V AC, задниот и страничн?

Контроли на прекинувачи и осветлување, индустриско одделение, прекинувачи за пилот -светло за вклучување, општа намена AC, единечен пол, 20A

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Типот на производот е прекинувачи и контроли на осветлување, индустриско одделение, прекинувачи за пилот -светло за вклучување, општа намена, единечен пол, 20 A 120/277 V AC, задниот и страничниот жичен, црвен метеж Се произведува во Кина. Произведено е со уреди за жици-кели. Типот на производот е прекинувачи и контроли на осветлување, индустриско одделение, прекинувачи за пилот -светло за вклучување, општа намена, единечен пол, 20 A 120/277 V AC, задниот и страничниот жичен, црвен метеж. Се произведува во Кина. Произведено е со уреди за жици-кели. Типот на производот е прекинувачи и контроли на осветлување, индустриско одделение, прекинувачи за пилот -светло за вклучување, општа намена, единечен пол, 20 A 120/277 V AC, задниот и страничниот жичен, црвен метеж. Се произведува во Кина. Произведено е со уреди за жици-кели.

Други карактеристики

Најдобри понуди