.

.

ДОИТУЛ Тркалезна Декоративна Послужавник 1 Поставете Штанд За Торта Со Покривка За Купола Послужете Чинија За Десерт Зачувувајќи Чинија За Десерт Леб За Кујни Трп?

ДОИТУЛ Тркалезна Декоративна Послужавник 1 Поставете Штанд За Торта Со Покривка За Купола Послужете Чинија За Десерт Зачувувајќи Чинија За

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

покриената чинија може да се користи за покривање на вашата торта, десерт, закуски и некоја друга храна торта стојат со капак неговиот материјал е еколошки керамички и стакло, многу практичен за долго време на користење. чинија за торта Со купола Доаѓа со керамички плех, може да се користи за поставување леб, торта, пециво итн. капакот на десертната купола може ефикасно да ја одржува вашата храна чиста и хигиенска, удобна и практична. храната за покривање садови Може да им се даде на вашите блиски пријатели или семејства како убав подарок за загревање на куќата. Карактеристики Боја : како што е прикажано. Материјал : керамика и стакло. 06во Пакет, Вклучувајќи 1 Комплет Држач за Торта Со Послужавник За Покривање На Куполата, Чинија За Десерт, Зачувување На Чинија За Десерт Леб За Кујни Трпезарии.

Други карактеристики

Најдобри понуди