.

.

Деца Ракопис Писма Пракса Активност Мат | Ултра Издржлив И Бескрајно Еднократно За Лесно Основно Учење

Деца Ракопис Писма Пракса Активност Мат | Ултра Издржлив И Бескрајно Еднократно За Лесно Основно Учење

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Дизајнирани за бескрајна употреба, нашите душеци за активност се отпечатени на цврст картон и обложени со ултра издржлива ламиниране Вежбајте препознавање букви, редослед на мозочен удар, притисок и поставување-напишете, избришете и повторете!. Нашите душеци за активност се дизајнирани да се користат со маркери за влажно бришење само за едноставно чистење на водата!. Вежбањето и повторувањето се клучни за развој на мускулната меморија потребна за формирање совршени букви. Вежбајте препознавање букви, редослед на мозочен удар, притисок и поставување-напишете, избришете и повторете!. Влажно Бришење Постер. Ајде да ги практикуваме нашите писма! Буквите играат ОГРОМНА улога во нашите животи, но правилното формирање букви може да биде незгодно нешто за учење! Вежбањето и повторувањето се клучни за развој на мускулната меморија потребна за формирање совршени букви. Наместо да печатите работен лист по работниот лист на вашиот домашен печатач-нарачајте Ја Оваа Подлога За Активност Со Писма Со Ракопис и заштедете време, пари, мастило и разумност! Дизајнирани за бескрајна употреба, нашите душеци за активност се отпечатени на цврст картон и обложени со ултра издржлива ламиниране.

Други карактеристики

Најдобри понуди