.

.

ПОДЛОГА ЗА Глувче ИМАЈОНДИЈА, Сина Подлога За Глувче Со Цвет Од Лотос Со Акварел, Гумена Подлога За Глувци Што не Се Лизга За Лаптоп Компјутер, Персонализирана Мала

ПОДЛОГА ЗА Глувче ИМАЈОНДИЈА, Сина Подлога За Глувче Со Цвет Од Лотос Со Акварел, Гумена Подлога За Глувци Што не Се Лизга За Лаптоп

DEN 137.44

Количина на стоки
Тековен

Големина на производот-7,9€7,9€0,12 инчи (200mm x 200mm x 3mm), пакетот вклучува : 1 * подлога за глувче Дебелина од 3мм, погодна за сите површини. Совршена големина, погодна за деловно патување и канцеларија. Супериорен Материјал-горната површина на подлогата на глувчето е изработена од полиестерски влакна отпорни на топлина.што може да реализира побрзо и попрецизно движење на глувчето, со што ќе ви обезбеди максимална удобност и контрола на глувчето. Водоотпорна Основа што не се лизга-дното е изработено од природна гума, која не се лизга и е водоотпорна, што може да спречи лизгање и движење на глувчето, а лесно се чисти и суши. Персонализирано Прилагодување - оваа подлога за глувчето е внимателно испечатена со светли бои. Исклучителниот и интересен дизајн на моделот носи супер-сензорно визуелно уживање. Стимулирањето на виталноста и креативноста во вашата работа е најдобрата идеја за подарок. Лесен За Одржување-шемата на површината може да се мие постојано без избледување, ефикасно спречувајќи случајно оштетување предизвикано од истурена течност.

Други карактеристики

Package includes:
1 × Personalized Round Mouse Pad
Product Size:
7.9 x 7.9 x 0.12 / 200mm x 200mm x 3mm
Weight:
62g / 2.20 ounces
We are professional about mouse pad, committed to developing more exquisite more practical and more environmentally friendly products. Our Mouse Pad as shown in pictures above.:
100% Satisfaction:
An easy replacement or full refund is available for you if you are not happy with our product.Please feel free to contact us with any questions.

Најдобри понуди