.

.

5 СТАПКИ Вода Активирани Бариери За Поплави За Домашна Врата, Песочни Вреќи За Контрола Против Поплави, Алтернативна Вреќа Со Песок За Заштита Од Дожд, Превенција Н?

5 СТАПКИ Вода Активирани Бариери За Поплави За Домашна Врата, Песочни Вреќи За Контрола Против Поплави, Алтернативна Вреќа Со

DEN 639.84

Количина на стоки
Тековен

?®ПРАКТИЧНО бариерите за поплави се погодни за чување во сезони без дожд, со тежина од околу 1,5 килограми Бариерата за поплави активирана со вода може лесно да се инсталира дури и за дете. Бариерата за вода од поплави е вреќи за поплави активирани со вода. Бариерата за поплави може да се преклопи во мала големина, додека бариерите за поплави за домашна еднократна употреба апсорбираат вода, водните бариери за поплави стануваат целосно функционални и помагаат во заштитата од поплави. ?●СУПЕР БРЗ за само 5 минути! Водните бариери за поплави на отворено ќе бидат целосно активирани на вода до 3~4 инчи. Домашната бариера за поплави е одлична замена за вреќи со песок, бидејќи бариерата за контрола на поплавите може да ја блокира водата и полесно се спроведува. Водните бариери за контрола на поплавите ја користат водата, а бариерата за поплави што апсорбира вода го штити домот на безбеден начин, но е полесна и полесна од бариерата на вратата од поплава од вреќа со песок. ?①ПРАКТИЧНО бариерите за спречување поплави не бараат песок за проширување. Хидра бариерите за поплави можат да го одржуваат активираниот статус 3-4 месеци секој пат. бариерите за поплави за домашна врата може да се користат постојано. Бариерите за поплави за гаража, исто така, може да се исушат за следната употреба.Без песок, контролата на поплавите може лесно да ја примени дури и 70-годишна дама. ?€МОРА ЗА ДОМА q хидробариерата е задолжителна алатка за домот. Овие гаражни водени бариери за поплави можат да бидат ефикасни за спречување поплави, протекување, капе и многу повеќе! Бариерата за поплави за повеќекратна употреба може да се користи за подрумот, патеката, градината, кујната и каде и да се случи прелевање вода.

Други карактеристики

Најдобри понуди