.

.

Zottel Далечински управувач со авион со 4K HD камера, мини преклопен дрон за деца со едно копче за почеток, погоден за возрасни и почетници, подарок за играчки на квадкоп?

Zottel Далечински управувач со авион со 4K HD камера, мини преклопен дрон за деца со едно копче за почеток, погоден за возрасни

DEN 743.04

Количина на стоки
Тековен

Image Сликата со висока резолуција е испратена назад, снимајќи ги прекрасните моменти на воздушна фотографија и споделување на воздушна фотографија на високо ниво во реално време, што е мазно и без задоцнување Систем, стабилност во реално време, стабилно и стабилно лебди во затворен и отворен простор . ▼ Кликнете на посакуваната патека за летање на апликацијата, а дронот може да лета според начинот на кој кликнавте, и можете да нацртате што сакате да летате . ▼ Надградена батерија Lifeивотот, модуларната интегрирана батерија, усвојува модуларен дизајн на кутии за батерии, лесен за инсталирање и вадење и издржлив . ▼ опремена со нова генерација на авијациска технологија, интегрира различни технологии со еден копче и може лесно да се управува преку далечинскиот управувач control. ▼ The high-resolution image is sent back, recording the wonderful moments of aerial photography and sharing high-level aerial photography in real time, which is smooth and free of delay. ▼ Air pressure fixed height, stable hovering shooting, Одличен систем за позиционирање на летот, стабилност во реално време, стабилно лебди во затворен и на отворено . ▼ Кликнете на посакуваната патека на летот на апликацијата, а дронот може да лета според начинот на кој кликнавте, и можете да нацртате што сакате да летате . ▼ Надградена траење на батеријата, модуларна интегрирана батерија, усвојува модуларен дизајн на кутии за батерии, лесен за инсталирање и вадење и издржлив .

Други карактеристики

Најдобри понуди