.

.

Деленд Рфид Копир Писател Читателите Клуч Копир Дупликатор англиски 10 Фреквенција Програмер За ИЦ Car Карти/Клуч Фоб и 13.56 mhz UID Клуч, Бела, 300CD

Деленд Рфид Копир Писател Читателите Клуч Копир Дупликатор англиски 10 Фреквенција Програмер За ИЦ Car Карти/Клуч Фоб и 13.56

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

1Не е компатибилен за картичките i Class, awid, Indala и Keri, Не може да пишува електронски налепници за етикети и електронски картички за етикети(NTAG 213). Поддржува читање и пишување со 10 Фреквенции : ID125khz, ID250khz, ID375khz, ID500khz, ID625khz, ID750khz, ID875khz, ID1 M, HID-125khz, 13.56 mhz (ic режим).Тоа може да го промени бои на светлина сабја од Дизниленд, Би го препорачал ако не сакате да продолжите со купување на различни обоени kyber кристали.Софтверот на нашата машина е компатибилен само Со системот Виндоус, не работи СО СИСТЕМОТ МЕК или Системот Линукс.Овој уред поддржува САМО иц картичка за шифрирање на делумен сектор, не ги поддржува сите сектори иц картичка за шифрирање.Декодерот на производот е вграден, но софтверот на нашата машина е компатибилен само Со системот Виндоус, не работи СО СИСТЕМОТ МЕК или системот Линукс.Машината работи одлично за читање и пишување кибер кристали за светлосни сабји На работ На Галаксијата.Ако читањето клучна фоб ви даде грешки, поставете ја фобата во малиот џеб на грбот и тогаш ќе работи одлично.Поддршка за читање : ЕМ4100/ЕМ4200, mifare classic,UID картички,Ultralight,Ntag203,1386/1326/1346;Картички За Поддршка пишуваат : 1386/1326/1346,T5577,EM4305, MIFARE UID картички.Апликации : систем за контрола на пристап, рфид врата картичка, лифт картичка, паркинг картичка, близина картичка, итн.Применливоста на нашиот читател е , тоа не може да одговара на сите видови НА ФРИД картички. Ве молиме внимателно прочитајте го нашиот опис на производот. Ако вашата картичка не е типот наведен од нас, или ако не го знаете типот на вашата картичка, ве молиме не ја купувајте, или можете да се консултирате со нас. Вклучени компоненти : 1pc Рачни Rfid NFC Копир Читач Писател 1 PC USB кабел 5pcs ID 125khz картички 5 PCS UID 13.56 mhz пишување клуч 5pcs ID 125khz клучеви 5pcs 125khz скриени картички.4 aaa батерии или USB напојување е поддржан (батерии не се вклучени) 2.Некои делумно шифрирани, целосно шифрирани картички не се применливи. Како Да Копирате некриптирана картичка : 1.Притиснете го копчето "вклучено/исклучено" за да започнете, ќе се појави одрекување. Притиснете го копчето " ОК " за да влезете во интерфејсот за читање картички.Ставете ја картичката што треба да се копира во областа на сензорот.

Други карактеристики

Најдобри понуди