.

.

10 парчиња 12V пред жичен, 12V 5мм LED светло за емитување на диоди со повеќебојни кабел за емитување 20 см 0,06W комплет за диоди

10 парчиња 12V пред жичен, 12V 5мм LED светло за емитување на диоди со повеќебојни кабел за емитување 20 см 0,06W комплет за диоди

DEN 95.84

Количина на стоки
Тековен

Шарени LED пакети се широко користени во сите типови производи, како што се модификација на автомобили, компјутерска модификација, CNC машински алати, во инструменти за контрола на RIAL, итн Бојата на LED за индикаторот за сигнал 12 V е многу светла, но потрошувачката на енергија е исклучително мала . Вкупната должина од 5мм/0,2 инчен LED диода што емитува светло е 20 см/7,9 инчи, а моќноста е 0,06 W. 12 Vled Diode Wire има различни бои за да се задоволат различни потреби. Цевката за емитување на светлина од 12 V е изработена од висококвалитетно LED, кој има висок квалитет и може да се користи долго време. Шарени LED пакети се широко користени во сите типови производи, како што се модификација на автомобили, компјутерска модификација, CNC машински алати, во инструменти за контрола на RIAL, итн. Бојата на LED за индикаторот за сигнал 12 V е многу светла, но потрошувачката на енергија е исклучително мала . Вкупната должина од 5мм/0,2 инчен LED диода што емитува светло е 20 см/7,9 инчи, а моќноста е 0,06 W. 12 Vled Diode Wire има различни бои за да се задоволат различни потреби. Цевката за емитување на светлина од 12 V е изработена од висококвалитетно LED, кој има висок квалитет и може да се користи долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди