.

.

2 Парчиња Се Справи Со Зафат Четки За Нокти За Чистење, Beomeen Долга Рачка За Чистење На Ноктите, Рачни Нокти За Чистење И Чистење Четки, Педикир Нелизгач За Нокти За Ма?

2 Парчиња Се Справи Со Зафат Четки За Нокти За Чистење, Beomeen Долга Рачка За Чистење На Ноктите, Рачни Нокти За Чистење И Чистење

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

ЧЕТКАТА за нокти со рачка Со повеќе ФУНКЦИИ Е погодна за отстранување на нечистотијата од ноктите, рацете, ноктите на нозете, овошјето може да се користи и во кујната, бањата, мијалникот за градинарски барака, машинската или индустриската апликација, ве натера да имате удобен и чист живот МАТЕРИЈАЛ-четките за нокти за рачка за чистење се изработени од висококвалитетен полистирен, издржлив, еднократно. Влакната на четката за нокти се направени од најлонска пластика, кои не се премногу меки или тврди, не ја повредуваат вашата кожа. ДОЛГА РАЧКА-Нашите четки имаат нежен дизајн на изглед, задебелена и ergономска рачка, удобно чувство на рака, цврсто и издржливо. ПРЕНОСЛИВ Исплакнете ја четката за чистење и оставете ја да се исуши на воздух по секоја употреба, за да ја одржите четката во добра состојба. Зошто да изберете Четка за чистење нокти Beomeen? 1. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Висококвалитетен полистирен + влакна од еластични влакна; Користењето на нашата четка ќе ги направи вашите раце почисти и побрзи.

Други карактеристики

Package:
2 x Nail Brushes
Size:
5.8 x 1 x 1 inch /each brush
Weight:
0.15 lb
NOTE:
1. Rinse off the brush and allow it to air dry after every using. :
2. Keep it in a cool & dry place, avoid high temperature & sunshine exposure. :

Најдобри понуди