.

.

60 парчиња огласна табла со големи дрвја поставени со лисја и пеперутки, шумски висички декор 70 x 55 инчи со 180 парчиња отстранливи точки на лепак за декорација во учил

60 парчиња огласна табла со големи дрвја поставени со лисја и пеперутки, шумски висички декор 70 x 55 инчи со 180 парчиња отстранливи точки

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

Receiveе добиете : 1 голема огласна табла со голема дрво поделена на 12 парчиња, 36 парчиња лисја од јавор, 12 шарени пеперутки и 180 парчиња отстранливи точки на лепак Детали за големината : Овој сет на големите билтени од дрво е отпечатен на траен картон, вклучува 1 дрво собрано од 12 дела, висина од 55 инчи и ширина од 70 инчи, дозволувајќи им на наставниците да создадат позадина за лекции кои се движат од животот во дрво до делови од говор, 36, 36 Јавор остава од 8,26 x 7,64 инчи до 6 x 6,57 инчи и 12 шарени пеперутки од 7,48 x 5,5 инчи до 4,5 x 4,9 инчи. Лесно за нанесување : Ставете точки на лепак на местото што го сакате, излупете од белиот заштитен филм, а потоа поставете ги исечоците на точките на лепак, а картичката може да се поправи добро; Овие невидливи точки нема да влијаат на убавината на занаетите, лесно да се исчистат од површината. Корисна декорација : Овие шумски каприци во училницата ви овозможуваат да им покажете на учениците природа во училницата и можат да создадат топла атмосфера за учење за учениците, погодна за кој било дел од училницата. Широка апликација : Оваа огласна табла со теми од природа не само што може да ги украси училниците, канцеларијата, изложбената сала, итн., Но, исто така, може да се примени како ознака за забележување или повеќе, може да ги задоволи вашите различни потреби. Receiveе добиете : 1 голема огласна табла со голема дрво поделена на 12 парчиња, 36 парчиња лисја од јавор, 12 шарени пеперутки и 180 парчиња отстранливи точки на лепак. Детали за големината : Овој сет на големите билтени од дрво е отпечатен на траен картон, вклучува 1 дрво собрано од 12 дела, висина од 55 инчи и ширина од 70 инчи, дозволувајќи им на наставниците да создадат позадина за лекции кои се движат од животот во дрво до делови од говор, 36, 36 Јавор остава од 8,26 x 7,64 инчи до 6 x 6,57 инчи и 12 шарени пеперутки од 7,48 x 5,5 инчи до 4,5 x 4,9 инчи. Лесно за нанесување : Ставете точки на лепак на местото што го сакате, излупете од белиот заштитен филм, а потоа поставете ги исечоците на точките на лепак, а картичката може да се поправи добро; Овие невидливи точки нема да влијаат на убавината на занаетите, лесно да се исчистат од површината. Корисна декорација : Овие шумски каприци во училницата ви овозможуваат да им покажете на учениците природа во училницата и можат да создадат топла атмосфера за учење за учениците, погодна за кој било дел од училницата.

Други карактеристики

Најдобри понуди