.

.

Случај на Maxjoy AirPods, Воени Тврди Цврсти AirPods Отпорни На Удари 1-ви И 2-та Генерација Заштитна Кутија Покријте Со Брава Компатибилна Со apple Airpods 2 генерал случај, Сина Кам?

Случај на Maxjoy AirPods, Воени Тврди Цврсти AirPods Отпорни На Удари 1-ви И 2-та Генерација Заштитна Кутија Покријте Со Брава Компатибилна

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

●Лесно Се Полни Со Видлива ПРЕДНА ЛЕР-Видлива Frant LED Видлив дизајн и шуплив дизајн на дното, жица за поддршка и безжично полнење Лесно да ги наполните вашите Авиони 1-ви и 2-та генерација случај за полнење без полетување На Air Pods 2 Gen. Maxjoy Shockproof Airpods 2 заштитен капак на куќиштето совршено компатибилен со Куќиштето За Полнење Apple Air Pods, заштитете ги слушалките од гребнатини и вдлабнатини. Не Е Компатибилен Со Air Pods pro, Air Pods 3 Gen. Que Воени Air Pods 2-Та Генерација Случај Покритие Со Безбедна Брава Que Воени отпорни На удари airpods 2 генерал капак изработен од tpu и компјутерски материјали за Да ги направи Air Pods 2 случај анти-шок, анти-лизгање и анти-отпечаток од прст. Безбеден дизајн на заклучување, лесен за отворање и затворање на горниот капак со копчето отвори. ●Лесен за Носење Со Приврзок За Клучеви € преносни Патни дизајнирани airpods 2-та генерација на куќиште со издржлив црн привезок за карабинер. Отстранливиот приврзок за клучеви е лесен за прицврстување на прстенот, ременот или торбата за клучеви. Пренослив и практичен. ●Maxjoy Airpods 2-та генерација Додатоци За Куќишта Quage вклучуваат : 1 * Airpods 2 Случај со Заклучување за apple Air Pods случај , 1 * Црн Привезок За Карабинер. Ве молиме љубезно забележете Дека не се вклучени Авиони 2 генерал и Авиони 2 случај за полнење генерал. ●Лесно Се Полни Со Видлива ПРЕДНА ЛЕР-Видлива Frant LED Видлив дизајн и шуплив дизајн на дното, жица за поддршка и безжично полнење. Лесно да ги наполните вашите Авиони 1-ви и 2-та генерација случај за полнење без полетување На Air Pods 2 Gen.

Други карактеристики

Најдобри понуди