.

.

Х-DREE Pg16 Метал Водоотпорен Конектор Прицврстувач Заклучување Кутии Кабел Жлезда Кабел Опсег 10-14mm Нишка Должина 8mm (PG16 Метало Непропустливи Конетор Прицврстувач Зак?

Х-DREE Pg16 Метал Водоотпорен Конектор Прицврстувач Заклучување Кутии Кабел Жлезда Кабел Опсег 10-14mm Нишка Должина 8mm (PG16 Метало Непропустливи

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Се користи за фиксирање на кабли, водоотпорен Специјален дизајн на матрицата за стегање и гумениот дел, широк опсег на стегање, силна отпорност на истегнување, без оштетување на каблите и уредите. Без расклопување, кабелот може да се вметне директно, а потоа лесно да се затегне и да заштеди време. Применливо за контролни кутии за машини, дистрибутивни панели, електрични апарати, машини итн.(Применливо alle scatole di controllo delle машина, ai pannelli di дистрибуција, agli elettrodomestici, alle machine, ecc. Главна Боја : Сребрен Тон; Содржина На Пакетот : 1 х Водоотпорна Жлезда На Спојници (боја принципале : тоно дел настро; контенуто дела конфезионе : 1 х каво ди џунзионе непропустлива. Се користи за фиксирање на кабли, водоотпорен. Специјален дизајн на матрицата за стегање и гумениот дел, широк опсег на стегање, силна отпорност на истегнување, без оштетување на каблите и уредите. Без расклопување, кабелот може да се вметне директно, а потоа лесно да се затегне и да заштеди време. Применливо за контролни кутии за машини, дистрибутивни панели, електрични апарати, машини итн.(Применливо alle scatole di controllo delle машина, ai pannelli di дистрибуција, agli elettrodomestici, alle machine, ecc. Главна Боја : Сребрен Тон; Содржина На Пакетот : 1 х Водоотпорна Жлезда На Спојници (боја принципале : тоно дел настро; контенуто дела конфезионе : 1 х каво ди џунзионе непропустлива. Пг16 Метален Водоотпорен Конектор Прицврстувач За Заклучување Кабелска Жлезда За Полнење Опсег На Кабел 10-14мм Должина на Конец 8мм опис : Се Користи за фиксирање кабли, водоотпорен.

Други карактеристики

Најдобри понуди