.

.

Се-во-Едно Задна Маса-Склоплива Преклопна Маса за Кампување w Изолиран Ладилник, Мрежеста Корпа за Храна &засилувач; Патна Торба За Летни Скари, Забави за Фудбалска ?

Се-во-Едно Задна Маса-Склоплива Преклопна Маса за Кампување w Изолиран Ладилник, Мрежеста Корпа за Храна &засилувач; Патна Торба За Летни Скари,

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Камеронс Се-Во-Едно Задна Маса-совршена маса за секоја пригода! Од забави на задната врата на фудбалскиот паркинг, до кампување, глампување и планинарење, до летни скари на отворено, патувања на плажа и излети! Се одликува со изолиран ладилник за одржување на пијалоците ладни, 4 држачи за чаши и мрежеста корпа за храна за да собере чинија закуски! * Црвениот сад се продава одделно . Склопувачката маса е лесна и се преклопува за да се вклопи во својата патна торба за преносливост и складирање - лесна за носење заедно со други додатоци за задна врата!. Ремените за затегнување создаваат стабилна површина, така што работи добро како пикник и маса за кампување на нестабилна земја. Совршен подарок за секоја пригода! Одлична идеја за подарок за родендени, студенти, Ден На Таткото, љубители на скара и фанатици на скара!. Камеронс Преносливата Маса за Задна Врата е совршен придружник за вашата следна задна врата, скара или пикник.

Други карактеристики

Најдобри понуди