.

.

Адаптер за Hub Dauerhaft NAB, заклучен вклопување совршено 1 пар висока стандардна ротациона концентричност 10in Отворана универзална уред за вчитување Цврст за индустриск?

Адаптер за Hub Dauerhaft NAB, заклучен вклопување совршено 1 пар висока стандардна ротациона концентричност 10in Отворана универзална уред

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Широка апликација : За Studer Revox, за Akai, за TEAC и другите можат да обезбедат алуминиумски NAB Hub адаптери за да ги задоволат вашите различни потреби за употреба Безбеден и заклучен : Адаптерот за центри на NAB се карактеризира со заклучување, не лабава, висока стандардна ротациона концентричност и без замав. Одлична изработка : Адаптерот за Aluminum NAB Hub е добро изработен, совршено се вклопува, има полирана завршница и е со големина од 10in. Цврста конструкција : Адаптерот на НАБ центар е изработен од алуминиумска легура и пластични материјали и има цврста конструкција која не е подложна на оштетување. Едноставна инсталација : За Универзалното оптоварување на Универзалното оптоварување на Studer е лесна за инсталирање, лесна за употреба и скоро без напор за завршување. Широка апликација : За Studer Revox, за Akai, за TEAC и другите можат да обезбедат алуминиумски NAB Hub адаптери за да ги задоволат вашите различни потреби за употреба. Безбеден и заклучен : Адаптерот за центри на NAB се карактеризира со заклучување, не лабава, висока стандардна ротациона концентричност и без замав. Одлична изработка : Адаптерот за Aluminum NAB Hub е добро изработен, совршено се вклопува, има полирана завршница и е со големина од 10in. Цврста конструкција : Адаптерот на НАБ центар е изработен од алуминиумска легура и пластични материјали и има цврста конструкција која не е подложна на оштетување. Едноставна инсталација : За Универзалното оптоварување на Универзалното оптоварување на Studer е лесна за инсталирање, лесна за употреба и скоро без напор за завршување.

Други карактеристики

Item Type:
Nab Hub Adapter
Product Material:
Aluminum alloy and ABS
Application:
For Studer ReVox, for Akai, for Teac, etc.
Package List:
2 x Nab Hub Adapter :

Најдобри понуди