.

.

Четка за чистење четка за чистење четка за чистење четка од не'рѓосувачки челик чистач за чистење челична волна чистач за кујни чистачка чистачка четка од не'рѓосу?

Четка за чистење четка за чистење четка за чистење четка од не'рѓосувачки челик чистач за чистење челична волна чистач за кујни

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Не'рѓосувачки челик чистач за чистење чистач за чистење челична волна за кујни бања Оваа ставка е изработена од моќна, издржлива челична волна и е способна за агресивно чистење и чистење. Совршено за отстранување на маснотии и вар од садови, тави, садови за печење и многу повеќе. Идеално за комерцијални кујни, хотели, канцеларии, екипи за чистење или кујна за домови, бања, гаража и многу повеќе. Не'рѓосувачки челик чистач за чистење чистач за чистење челична волна за кујни бања. Не'рѓосувачки челик чистач за чистење чистач за чистење челична волна за кујни бања. Оваа ставка е изработена од моќна, издржлива челична волна и е способна за агресивно чистење и чистење. Совршено за отстранување на маснотии и вар од садови, тави, садови за печење и многу повеќе. Идеално за комерцијални кујни, хотели, канцеларии, екипи за чистење или кујна за домови, бања, гаража и многу повеќе. Не'рѓосувачки челик чистач за чистење чистач за чистење челична волна за кујни бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди