.

.

Рк Компоненти Лебдат Хром 21х3, 5 Предно Тркало, Боја: Хром, Позиција: Напред, Големина На Раб: 21 21350-9031-101С

Рк Компоненти Лебдат Хром 21х3, 5 Предно Тркало, Боја: Хром, Позиција: Напред, Големина На Раб: 21 21350-9031-101С

DEN 494.24

Количина на стоки
Тековен

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ : при изборот на сопствени тркала, гумите што се користат за вашата апликација мора да имаат индекс на оптоварување и рејтинг на брзина еднаков или поголем од гумите опремени како оригинална опрема Консултирајте се со производителите објавување(и) и / или веб-страница(и) за целосни информации за гумите. Направено од најквалитетен фалсификуван алуминиум за да создаде силно и издржливо тркало. Цпу-машински и квалитет тестирани за да се обезбеди најдобар производ е можно. Достапни се соодветни макари за ремени и ротори на сопирачките. Маркетинг Боја : Хромепозиција : Фронтрим Големина : 21 БЕЗБЕДНОСНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : при изборот на сопствени тркала, гумите што се користат за вашата апликација мора да имаат индекс на оптоварување и рејтинг на брзина еднаков или поголем од гумите опремени како оригинална опрема. Консултирајте се со производителите објавување(и) и / или веб-страница(и) за целосни информации за гумите. Направено од најквалитетен фалсификуван алуминиум за да создаде силно и издржливо тркало. Цпу-машински и квалитет тестирани за да се обезбеди најдобар производ е можно. Достапни се соодветни макари за ремени и ротори на сопирачките. Произведено во САД. ЗАБЕЛЕШКА : Предните тркала наведени како монтирање На 14-16 Комоди ќе бараат употреба на рк 08-13 стил предни ротори на сопирачките (3.

Други карактеристики

Најдобри понуди