.

.

СМОТИВЕПРО 3Л Рачна Пумпа За Течност За Крварење НА Сопирачките, Еден Човек Професионален Комплет За Крварење На Сопирачките Погоден За Повеќето Резервоари За Цил?

СМОТИВЕПРО 3Л Рачна Пумпа За Течност За Крварење НА Сопирачките, Еден Човек Професионален Комплет За Крварење На Сопирачките Погоден

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

АПЛИКАЦИЈА : оваа пумпа за течност за крварење на сопирачките доаѓа со главен адаптер за Цилиндри Е20 (45мм) и е погодна за повеќето Европски моделиЕдиницата за промена на течноста за сопирачките може да апсорбира до три литри хидраулична течност и да го исплакне целиот систем со едно полнење, без ризик садот да стане празен. МАТЕРИЈАЛИ : овој комплет за крварење на сопирачките е изработен од цврста, тешка пластика која не само што е исклучително стабилна, туку е и отпорна на корозија и многу лесна за clean.It совршен е за домашна употреба. Додадете контролен вентил за проток на течност : вентилот за исклучување има вклучување/исклучување ротација од 90 степени. Брзо контролирајте ја брзината на проток според вашите потреби. Надградете го вентилот за ослободување од притисок на дизајн со навој за постабилен воздушен притисок. Делот за притискање е изработен од алуминиумска легура за посилно запечатување за да се спречи истекување на маслото. СПЕЦИФИКАЦИЈА : 3л капацитет на резервоарот ЗА гориво СО 1Л шише отпадно масло, е20 (45мм) главен приклучок за адаптер за цилиндри, 60см проѕирно црево. Комплетот за крварење на сопирачките едно лице за повеќето резервоари на главниот цилиндар на сопирачките,едно лице може лесно да ја изврши операцијата. СИГУРЕН : Ако имате какви било прашања кога го користите, се надеваме дека ќе можете да не контактирате во секое време, тогаш ќе ви дадеме целосни упатства или решение. Ние сме производство и сопственик на бренд специјализиран За Авто Алатки, ние сме заинтересирани да го подобриме нашиот производ и да освоиме 100% задоволство на нашите клиенти. АПЛИКАЦИЈА : оваа пумпа за течност за крварење на сопирачките доаѓа со главен адаптер за Цилиндри Е20 (45мм) и е погодна за повеќето Европски модели.Единицата за промена на течноста за сопирачките може да апсорбира до три литри хидраулична течност и да го исплакне целиот систем со едно полнење, без ризик садот да стане празен. МАТЕРИЈАЛИ : овој комплет за крварење на сопирачките е изработен од цврста, тешка пластика која не само што е исклучително стабилна, туку е и отпорна на корозија и многу лесна за clean.

Други карактеристики

3L fuel tank capacity with 1L waste oil bottle, E20 (45mm) master cylinder adapter connector, 60cm transparent hose. The brake bleeder kit one person for most brake master cylinder reservoirs,single person can easily perform the operation. :

Најдобри понуди