.

.

Послужавник За Носач за Пијалоци Фиока За Чаши За Еднократна Употреба Биоразградлив Сад Од 8 Чаши Сигурен За Пиење Носители За Пијалоци Компостабилен Еколошки Држ?

Послужавник За Носач за Пијалоци Фиока За Чаши За Еднократна Употреба Биоразградлив Сад Од 8 Чаши Сигурен За Пиење Носители За Пијалоци

DEN 147.20

Количина на стоки
Тековен

НОСАЧ ЗА ПИЈАЛОЦИ-за разлика од другите слаби послужавници, нашите држачи за чаши се стабилни и нема да се преклопат или пропаднат ПРИЈАТЕЛСКИ НОСИТЕЛ ЗА НОСЕЊЕ-испораки или кога треба да чувате повеќе пијалоци во едно вешто пакување. ПРЕНОСЛИВ НОСАЧ ЗА ПИЈАЛОЦИ - тие носат ладни пијалоци во топол летен ден сладоледи, кафе, па дури и можат да носат млечен чај за таа студена зимска ноќ. НОСИТЕЛ НА ИСПОРАКА НА ПИЈАЛАЦИ-доволно за да биде и не е лесно да се раскине, и може да биде во директна со храна. НОСАЧ ЗА ПИЈАЛОЦИ за ИСПОРАКА-можете безбедно да го чувате целиот пијалок во овој послужавник, каде што ќе биде безбеден до пристигнувањето. Опис Послужавник За Носење Пијалоци Фиока За Еднократна Употреба Фиока За Чаши Биоразградлив Контејнер Од 8 Чаши Сигурен За Носење Пијалоци Компостибилен Еколошки Носител За Топли Ладни Пијалоци Карактеристики-Големина : 13, 76Х7, 86Х2, 75 инчи - Материјал : , Памук-Боја : Црн Пакет, Вклучувајќи 1 х држач.

Други карактеристики

Најдобри понуди