.

.

ГПС Навигација За Автомобил, Најнова Мапа за 2022 година 7 инчен Екран НА Допир Автомобил ГПС 256-8ГБ, Насоки За Насока На Вртење На Глас, Брзина На Поддршка И Предупреду?

ГПС Навигација За Автомобил, Најнова Мапа за 2022 година 7 инчен Екран НА Допир Автомобил ГПС 256-8ГБ, Насоки За Насока На Вртење На Глас, Брзина

DEN 1063.84

Количина на стоки
Тековен

?●ФУНКЦИЈА за гпс на автомобилот①①поддржете Поштенски Код, Адреса, Координати, Омилено И ПОИ Пребарување ②4 Правци Опции : Брзо/Зелено/Кратко/Лесно. ②поддршка ГПС време или поставување време на мапа. ① Поддржете ГО ЕМИТУВАЊЕТО НА ФМ, но ФМ не значи ФМ радио, само за пренесување на гпс звукот на вашиот автомобил.● Обезбедување Интелигентни Предупредувања За Камера За Брзина На Струја, Звучно Предупредување, Планирање На Маршрутата, Емитување Имиња На Улици, Моментална Брзина и Активен Асистент на Лента, Прикажување На Преостанатото Растојание, кажување На Проценетото Време на Пристигнување ( вистинско гласовно соопштение). ?€Надградба на перформансите●користење На Полимерна Батерија од 2500mah, 5v 2,5 A-350cm Линиски Полнач За Автомобили, 7-инчен Чувствителен Екран на Допир Со Висока дефиниција, Резолуција 800 * 480. Процесорот : Wince Mediatek2531. Вграден 8gb rom 256mb Ram Меморија, Максимална Поддршка 32g Проширена Меморија, Голем Капацитет Може Да Се Сместат Можете Да Чувате Мапи и Материјали. ?●Паметно Емитување На Глас Потсетете го gps Системот со Гласовна Навигација За Вртење По Вртење (Верзија На Повеќе Јазици), Сеопфатни Гласовни Инструкции, Брза Насока За Навигација За Безбедност Во Реално време За Напредок; Интелигентна Корекција На Грешка, Ако Маршрутата Е Погрешна, Системот Автоматски Ќе Генерира Нови Правци За Да Ја Направите Вашата Побрза и Посигурна , Попрецизно Да Стигнете до Нивната Дестинација. ?●Бесплатни Ажурирања на Мапи за Животниот Век ● Најновите Мапи На Северна Америка За 2022 Година Се Претходно инсталирани (претходно инсталирани : Сад, Канада, Мексико), Доколку Ви Требаат Мапи На Други Земји, Ве Молиме Контактирајте Не Преку (Мапи што може да Се преземат, но Не И Претходно инсталирани : Европа, Јужна Америка, Итн. ?●По Продажбата На Услуги Ние Ви Нудиме 100% Задоволство 30 Дена Кавга Слободен Пари Гаранција За Враќање, И Доживотна Гаранција. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Производот, Ве Молиме Контактирајте Не Преку Порака. Ние Ќе Ви Одговориме За 24 Часа. ??Изберете Професионална ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ГПС Навигација за вашиот љубовен автомобил, вие само не само што го избирате совршениот производ ,туку и Најдобриот Тим За Лезија На услуги ќе понуди најдобра поддршка за вас.

Други карактеристики

Најдобри понуди