.

.

Ронгли Акупресура Обетки За Слабеење Терапија Обетки За Слабеење За Жени Мажи Не Пирсинг Метиз Лимфна Терапија За Лекување Лимфна Детоксикација Обетки Сјајни Сла?

Ронгли Акупресура Обетки За Слабеење Терапија Обетки За Слабеење За Жени Мажи Не Пирсинг Метиз Лимфна Терапија За Лекување Лимфна

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Акупресурни Обетки зунис : ќе добиете 8 пара акупресурни обетки губење на тежината, вклучувајќи 3 пара акупресурни штипки за уши манжетни и 5 пара обетки за терапија со кристално заздравување Обезбедете со силен метал наместо традиционални столпчиња, без болно искуство во пирсинг, унисекс и пенлив дизајн, погоден и за жени и за мажи. Атениз Лимфвити Германиум Обетки : Едноставно ставете ги сјајните обетки за слабеење за жени зад ушните лобуси и обетките за акупресура напред. Долготрајното носење на сјајниот слаби обетки може да помогне да се намали стресот, да се отстранат нечистотиите, ефикасно да се подобри циркулацијата на крвта, а исто така е природен, нежен метод што може да се користи за намалување на апетитот и губење на тежината. Издржливи Обетки за Слабеење Со Акупресура : нашите обетки за слабеење без пирсинг акупресура се изработени од висококвалитетен месинг и легура и кристал и моќен метал што можат подобро да го постигнат ефектот на терапија за лекување масажата, лесна и удобна за носење, нема да предизвика алергиска реакција на вашите уши.

Други карактеристики

Најдобри понуди