.

.

Fafeicy 8pcs Дрво Приклучок Машина, Јаглероден Челик Дрво Дупка Дрво Приклучок Машина За Сечење Алатка Дупчалка Во Собата За Клупа Вежба И Електрична Рака Вежба, Дупка В?

Fafeicy 8pcs Дрво Приклучок Машина, Јаглероден Челик Дрво Дупка Дрво Приклучок Машина За Сечење Алатка Дупчалка Во Собата За

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Комплетот за сечење постигнува одлична завршница кога се користи иста дрва Можете да го користите со доверба. Заоблените секачи прават заострени приклучоци за да ги пополнат дупките што се потопуваат. Неговиот квалитет е загарантиран. АПЛИКАЦИЈА : Погоден За вежба за клупа и електрична рачна вежба. Вежбата за клупа се препорачува за лесно позиционирање. 8 парче приклучок машина сет прави совршен приклучоци за контра-досадно дупки. Донесете ново и поинакво чувство користејќи. Изработен од врвен Јаглероден Челик, со висока цврстина, издржлив во употреба. Сигурен избор за вас. Спецификација : Материјал : Стебло од висок јаглероден челик : спецификации на тркалезно стебло : 6мм, 10мм, 13мм, список На Пакувања од 16мм : 1 х Машина За Сечење Дрвени Приклучоци Забелешка : брзината не треба да биде премногу брза, инаку лесно се произведува чад, изгорена црна боја и така натаму.

Други карактеристики

Material:
high carbon steel
Shank:
round shank
Specifications:
6mm, 10mm, 13mm, 16mm
Package list:
1 x Wood Plug Cutter:
Note:
 
The speed should not be too fast, otherwise it is easy to produce smoke, burned black and so on.:

Најдобри понуди