.

.

Абаодам 3 парчиња Маса Роденден За Ниво Картон Нов Послужавник Кула Круг Свадба Година Материјали Торта Слоеви Мини Десерт Хартија Партија Куаке Овошје Три Решетк?

Абаодам 3 парчиња Маса Роденден За Ниво Картон Нов Послужавник Кула Круг Свадба Година Материјали Торта Слоеви Мини Десерт Хартија

DEN 343.68

Количина на стоки
Тековен

3 ШТАНД ЗА ДЕСЕРТ во ГУМИпобезбеден и похигиенски, така што ќе можете да го користите со мир на умот КАРТОНСКИ ШТАНД за ТОРТАможе да се користи како дисплеј за торта, држач за кекси, штанд за десерти, бонбони или сервирајте за овошје. ТОРТА ДИСПЛЕЈ ДРВОеднократен дизајн, фрлете директно по употреба, нема потреба за чистење, заштедете време. ТРКАЛЕЗЕН ШТАНД за ДЕСЕРТИтри слоја држач за торта имаат голем капацитет да ги чуваат вашите сите видови десерти. ТРИ СЛОЈА ТОРТА СТОЈАТпобезбеден е и похигиенски, така што можете да го користите со мир на умот. 3 ШТАНД ЗА ДЕСЕРТ во ГУМИпобезбеден и похигиенски, така што ќе можете да го користите со мир на умот. КАРТОНСКИ ШТАНД за ТОРТАможе да се користи како дисплеј за торта, држач за кекси, штанд за десерти, бонбони или сервирајте за овошје. ТОРТА ДИСПЛЕЈ ДРВОеднократен дизајн, фрлете директно по употреба, нема потреба за чистење, заштедете време. ТРКАЛЕЗЕН ШТАНД за ДЕСЕРТИтри слоја држач за торта имаат голем капацитет да ги чуваат вашите сите видови десерти. ТРИ СЛОЈА ТОРТА СТОЈАТпобезбеден е и похигиенски, така што можете да го користите со мир на умот. Пакетот Вклучува 3 х лавици За кекси Карактеристики-еднократен дизајн, фрлете директно по употреба, нема потреба од чистење, заштедете време за еднократна употреба на решетката за торта. - Материјал : хартија торта штанд Големина : 35. 79Х11 за еднократна употреба десерт штанд.

Други карактеристики

Најдобри понуди