.

.

Плоча за штанд- плочи за приказ, држач за плочи, држач за приказ на книги, држач за држачи на плоча, штанд за слика за приказ, штанд на рамката за слика, мал штанд за пр?

Плоча за штанд- плочи за приказ, држач за плочи, држач за приказ на книги, држач за држачи на плоча, штанд за слика за приказ, штанд

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Сместува предмети од 7 до 15 инчи високи со длабочина на усните од 1,6 инчи, совршени за прикажување плочи, рамки за слики и многу повеќе Направено со издржлив и здрав дизајн, овој штанд на плочата е совршен за домашна или канцелариска декорација и може лесно да поддржува потешки предмети. Доаѓа во заштитна обвивка за меурчиња со удобна торба за патент за безбедно складирање кога не е во употреба. Разновидна и функционална, овој штанд на плочата може да се користи и за прикажување на книги, плакети и други украсни предмети, што го прави задолжителен за секој дом или канцеларија. Идеално за приказ на таблети, овој мал штанд е одличен додаток на која било колекција на штандови на дисплејот, држачи за слики и трибини за приказ на плочи. Сместува предмети од 7 до 15 инчи високи со длабочина на усните од 1,6 инчи, совршени за прикажување плочи, рамки за слики и многу повеќе. Направено со издржлив и здрав дизајн, овој штанд на плочата е совршен за домашна или канцелариска декорација и може лесно да поддржува потешки предмети.

Други карактеристики

Најдобри понуди