.

.

Шишиња со вода PLPLAAOO, шише со спортска вода од 700 мл, лесни шишиња со вода со велосипед со велосипед за возење велосипед, пешачење, итн., Истекување, хигиенски, отпорно?

Шишиња со вода PLPLAAOO, шише со спортска вода од 700 мл, лесни шишиња со вода со велосипед со велосипед за возење велосипед, пешачење, итн.,

DEN 193.44

Количина на стоки
Тековен

【Светло и голем капацитет】 Ова спортско шише со вода е лесен и издржлив и може безбедно да се монтира на разни кафези на планински велосипеди и патни велосипеди Капацитетот од 700 мл е доволен за да ги задоволи вашите возења на долги растојанија или други долгорочни потреби за спортска хидратација. 【Трајно】 Ова шише со вода е изработено од PP капаче и силикон плус PP шише, кое е безбедно и хигиенско, без БПА, отпорен на висока температура, цврста и издржлива и може да се користи долго време. 【Лесно за чистење】 Ова спортско шише со вода има широк дизајн на уста, можете лесно и удобно да ја исчистите внатрешноста на шишето темелно со четка за чистење. Заобленото тело го прави шишето лесно да се држи и удобно за употреба. Sp Spout-отпорен на протекување】 Ова спортско шише за вода е дизајнирано со испружено протекување, што може да ги елиминира истурите и прскањата, и е погодно и брзо да се отвори и затвори, што го прави повеќе хигиенски за употреба. 【Мулти-намена】 Без разлика дали сакате возење велосипед, кампување, качување, одење во теретана, пешачење или учество во други активности на отворено, ова шише со вода е вашиот совршен партнер за хидратација. 【Светло и голем капацитет】 Ова спортско шише со вода е лесен и издржлив и може безбедно да се монтира на разни кафези на планински велосипеди и патни велосипеди. Капацитетот од 700 мл е доволен за да ги задоволи вашите возења на долги растојанија или други долгорочни потреби за спортска хидратација. 【Трајно】 Ова шише со вода е изработено од PP капаче и силикон плус PP шише, кое е безбедно и хигиенско, без БПА, отпорен на висока температура, цврста и издржлива и може да се користи долго време. 【Лесно за чистење】 Ова спортско шише со вода има широк дизајн на уста, можете лесно и удобно да ја исчистите внатрешноста на шишето темелно со четка за чистење. Заобленото тело го прави шишето лесно да се држи и удобно за употреба. Sp Spout-отпорен на протекување】 Ова спортско шише за вода е дизајнирано со испружено протекување, што може да ги елиминира истурите и прскањата, и е погодно и брзо да се отвори и затвори, што го прави повеќе хигиенски за употреба. 【Мулти-намена】 Без разлика дали сакате возење велосипед, кампување, качување, одење во теретана, пешачење или учество во други активности на отворено, ова шише со вода е вашиот совршен партнер за хидратација.

Други карактеристики

Item Type:
Sports Water Bottle
Material:
PP5, Silicone and PP
Style:
Beauty
Product Size:
Approx. 20.5 x 7.5cm / 8.07 x 2.95in (Manual Measurement, Allow 1-2cm Error)
Features:
No Need to Squeeze, Smart Water Outflow, No BPA, High Temperature Resistance
Application:
Suitable for Mountain Bikes/road Bikes
Capacity:
700ml
Package List:
1 x Sports Water Bottle

Најдобри понуди