.

.

Заклучување на вратата на вратата од прсти, Beebro RV без клуч за заклучување на вратата за заклучување на вратата за заклучување на приколката, метал RV заклучување со ?

Заклучување на вратата на вратата од прсти, Beebro RV без клуч за заклучување на вратата за заклучување на вратата за заклучување на приколката,

DEN 841.60

Количина на стоки
Тековен

【Апликации】 Само вклопуваат RV и приколки со отвор од 3,75 "високи x 2,75" дебели x 1,5 "дебели Проверете ги димензиите на отворање и стилот на бравата на вашата приколка или RV пред да купите! Одговара на кампери, 5-ти тркала, браник, коњ и Приколки за карго стил. Не одговара на класата А или Класа Ц РВ со отворање на дупката за заклучување од 5,75''x 5,5 ''. 【Влез без клуч】 Бравата на вратата на Beebro RV користи идентификација на отпечатоци од прсти, код на тастатурата, безжичен фоб и механички клуч за отклучување. подолга загриженост за губење или заборавање на копчињата во кампување. Изградба на должност】 И предните и задните рачки делови се изградени со врвен цинк-легура и најлонски материјал за ретардација на пламен, здрав и не лесен свиткан, може да го издржи нивото на влијание на IK07. Дизајн со двојно јадро на тешки челик за поголема безбедност и издржливост. 【Лесно за инсталирање】 Пакетот доаѓа со јасна инструкција за производи, 1 заклучување на вратата на RV, 1 клуч за далечински управувач, 2 механички клучеви и 1 комплет за алатки за хардвер за монтирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди