.

.

DBYLXMN Автоматски течен тенџере со течен тенџере чистење четка за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови за миењ?

DBYLXMN Автоматски течен тенџере со течен тенџере чистење четка за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Уникатен дизајн : ергономски дизајн, лесен за држење и нелизгање, лесно да се заврши ефектот на чистење, само исплакнете ја главата на четката темелно со вода Вграден течен резервоар : При чистење, едноставно притиснете го горниот мек лепак за да ја исцедите течноста. Оваа одлика избегнува да се троши чистење, нежно се чисти и е многу економично. Лесно може да исчисти кујнски прибор, чинии, садови и е многу погоден за уреди за домаќинства, комерцијална употреба, итн. Четката за чистење е многу нежна на вашите раце и не ја гребе вашата кожа. Предности : Оваа четка за чистење има силна моќ за деконтаминација, не се држи до вашите раце и не ја повредува вашата кожа. Не треба да се чисти, заштедува време и напор, е лесен за употреба, мал и лесен за складирање. Lifeивотен доказ за миење садови за миење садови за мијалник за миење садови што некогаш го чистат сунѓер со полирање за гребнатини сунѓер стапче за стапчиња керамички чинија од не'рѓосувачки челик за миење садови сунѓер со сапун. Уникатен дизајн : ергономски дизајн, лесен за држење и нелизгање, лесно да се заврши ефектот на чистење, само исплакнете ја главата на четката темелно со вода. Вграден течен резервоар : При чистење, едноставно притиснете го горниот мек лепак за да ја исцедите течноста. Оваа одлика избегнува да се троши чистење, нежно се чисти и е многу економично. Лесно може да исчисти кујнски прибор, чинии, садови и е многу погоден за уреди за домаќинства, комерцијална употреба, итн. Четката за чистење е многу нежна на вашите раце и не ја гребе вашата кожа.

Други карактеристики

Најдобри понуди