.

.

ENQIMAOYI 10pcs LED Светилка Конектор 3-пински 10mm непропустливи лента Без лемење Жица Брз Конектор Универзален Тип, Погоден За Водоотпорен и Не Водоотпорен ws2811 ws2812b LED свети?

ENQIMAOYI 10pcs LED Светилка Конектор 3-пински 10mm непропустливи лента Без лемење Жица Брз Конектор Универзален Тип, Погоден За Водоотпорен

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Лесен За Употреба : ТРЕБА да вметнете ЛЕД светлосна лента во отворот за водич на адаптерот ЗА ЛЕД лента и потоа притиснете го капачето надолу, порамнете ги влошките за лемење на површината на лентата за светло со игличките на КОНЕКТОРОТ ЗА ЛЕД лента; при инсталирање, ве молиме направете ЈА ЛЕД лентата со лицето надолу за да можете да контактирате со игличките на конекторот Спецификација : погоден за водоотпорен и не водоотпорен 10мм широк двобојна ЛЕД лента светилка и 3-инчен led продолжен кабел. Сигурен и Квалитетен : овие 3-пински LED конектори се главно изработени од квалитетен компјутерски материјал, лесен по тежина и не е лесен за кршење, не е лесен за кородирање и долготраен, што можете да го користите со доверба долго време. Кога инсталирате, свртете го предниот дел на лентата за светилки надолу за да се осигурате дека контактот може да контактира со бакарната игла на конекторот. Широко Се Применува : ЛЕД-конекторската лента за жица со пренослива големина и лесна може широко да се примени во апарати за домаќинство, електрична ѕидна ламба, биро, гардероба, тв позадинска ламба, ноќна ламба и многу повеќе.

Други карактеристики

suitable for waterproof and non waterproof 10mm wide two-color LED strip lamp and 3-inch led extension cable :

Најдобри понуди