.

.

Амосфун Виткање Рака Вентилатор Ретро Јапонски Рачен Вентилатор Гроздобер Паун Опашка Шема Кинески Вентилатор Со Бамбус Рамки За Танцување Партија Реквизити Кос?

Амосфун Виткање Рака Вентилатор Ретро Јапонски Рачен Вентилатор Гроздобер Паун Опашка Шема Кинески Вентилатор Со Бамбус Рамки За Танцување

DEN 144.00

Количина на стоки
Тековен

Добар реквизит за фотографии за вас, можете да го користите за да направите убави слики со вашите семејства и пријатели Изработен е од квалитетен материјал за долго време и издржлива употреба. Дизајнот во класичен стил го прави поуникатен и попривлечен, ви носи ново чувство и добро расположение. Исто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, многу ќе им се допадне. Погоден за танцување, исто така може да се користи за украсување на вашиот дом, тоа ќе го промени стариот стил на вашата соба. Добар реквизит за фотографии за вас, можете да го користите за да направите убави слики со вашите семејства и пријатели. Изработен е од квалитетен материјал за долго време и издржлива употреба. Дизајнот во класичен стил го прави поуникатен и попривлечен, ви носи ново чувство и добро расположение. Исто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, многу ќе им се допадне. Погоден за танцување, исто така може да се користи за украсување на вашиот дом, тоа ќе го промени стариот стил на вашата соба. Опис вентилаторот за преклопување прифаќа квалитетен материјал, можете да го користите долго време. Не само што може да се користи за танцување, туку може да се примени и за украсување на вашиот дом. Одличен реквизит за фотографија за вас, користете го за да направите интересни слики со вашите пријатели.

Други карактеристики

Најдобри понуди