.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I Blu-ray Press Compression Compression Compression Compressip

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I Blu-ray Press Compression Compression Compression Compressip

DEN 713.12

Количина на стоки
Тековен

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба Материјал : Пролет челик од 65 милиони. Карактеристики : Пролетта на правоаголна мувла ги има карактеристиките на мала големина, добра еластичност, висока ригидност, висока прецизност, правоаголен материјал и површинска дихроична обвивка (позлата) за да разликуваат различни товари и убав изглед. Применливи полиња : изворите на мувла се користат во умирања на печат, метални калапи за умирање, пластични калапи и друга еластична механичка опрема за прецизност на движење, автомобили. Белешка : Yellowолтата и сината главно се користат за пластично склопување на мувла. Црвените, зелените и кафеавите главно се користат за собрание на хардвер. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. Материјал : Пролет челик од 65 милиони. Карактеристики : Пролетта на правоаголна мувла ги има карактеристиките на мала големина, добра еластичност, висока ригидност, висока прецизност, правоаголен материјал и површинска дихроична обвивка (позлата) за да разликуваат различни товари и убав изглед. Применливи полиња : изворите на мувла се користат во умирања на печат, метални калапи за умирање, пластични калапи и друга еластична механичка опрема за прецизност на движење, автомобили. Белешка : Yellowолтата и сината главно се користат за пластично склопување на мувла. Црвените, зелените и кафеавите главно се користат за собрание на хардвер. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најиздржливи извори.

Други карактеристики

Најдобри понуди