.

.

Држач ЗА Торби За Торбички За Торбички За Торбички За Рачен Зглоб Кошарка Тенис Трчање Велосипедизам Фитнес Бенд Патување Торбичка За Монети Џогирање Одење Со Дво?

Држач ЗА Торби За Торбички За Торбички За Торбички За Рачен Зглоб Кошарка Тенис Трчање Велосипедизам Фитнес Бенд Патување Торбичка За Монети Џогирање

DEN 918.40

Количина на стоки
Тековен

Спандекс Трчање Нараквица Паричник : - ние секогаш нудиме добри перформанси и практични кеси за манжетни. Поддршка на Рачниот Зглоб : Трчање Нараквица-Нашата Лента За Раце Може Да Трае Долгорочно, Доволно. Паричник за Зглоб за патување : нашата торбичка за лента за раце способност за абење, кинење и отпор. Скриена Торбичка за зглоб : торбичката за лента за раце е и безбедна, можете да ја чувате долго време. Одење Нараквица : - Лесен, компактен, лесен за употреба и пренослив. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Паричникот Со Нараквица-торбичката со лента е лесна и компактна, лесна за употреба и пренослива за носење На Нараквица за шминка. - Нашата торбичка за лента за раце ја поседува способноста за абење, кинење и отпор Трчање Торбичка За Зглоб. - торбичката за лента за раце е и безбедна, можете да ја чувате Долго Време Спортска Лента за Дишење. - Креативен и дарежлив изглед на производот и Практичен Дизајн Рачен Паричник. - Големина : 17,50Х9, 50Х1, 00см 6, 88Х3, 73Х0 Трчање Нараквица.

Други карактеристики

Најдобри понуди