.

.

Тешки Подвижни Кеси Голема торба За Складирање Со Ремени За Ранци Силни Рачки &засилувач; Патенти, Торби За Пакување Ќебе За Облека За Заштеда На Простор, Алтернати?

Тешки Подвижни Кеси Голема торба За Складирање Со Ремени За Ранци Силни Рачки &засилувач; Патенти, Торби За Пакување Ќебе За

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

STRONG СИЛЕН ИЗДРЖЛИВ И ТЕЖОК ◢ - големина На Едно пакување : 29 "Л Х 13" Х Х 15 " Д дополнителните големи кеси за складирање се направени од полипропиленски ткаен материјал обложен со 180 гсм, безбедно држат до 60 фунти, издржливи и цврсти. Лесно движење и складирање на предмети, не е лесно за носење. Тоа е многу добра алтернатива за поместување кутии. ◤АРМИРАН МАТЕРИЈАЛ◢ - Опремен со двонасочен метален патент за лесен пристап и затворање, може целосно да се затвори. Материјалот на подвижната торба има силна отпорност на кинење и водоотпорна површина, што може добро да ги заштити предметите внатре. Исто така лесен за чистење. Подобрената технологија за шиење може значително да ја подобри можноста за носење,може да се користи постојано. CONVENIENT УДОБЕН ДИЗАЈН◢ - Нашите тешки материјали за движење имаат и долги ремени за носење и дополнителни ремени за ранци . Ви овозможува да го носите како ранец, лесен и удобен, намалувајќи го притисокот врз вашите раце. Овие кеси за складирање облека може целосно да се преклопат до мала големина за складирање во плакари, фиоки, под кревети и во багаж за да заштедат простор. ◤ОТВОРЕТЕ ВРВЕН дизајн◢ - горниот дел од контејнерот за складирање во движење може целосно да се отвори за лесно складирање, организација и отстранување на облека, ќебиња, книги, чевли и додатоци за движење или складирање на се што ви треба. ◤ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ реклами - овие подвижни кеси за складирање се погодни за складирање, транспортирање и организирање на вашите разни предмети, вклучувајќи облека, крпи, ќебиња, предмети за облекување, чевли и некои предмети за домаќинството за да ја одржат вашата соба поорганизирана .

Други карактеристики

Најдобри понуди