.

.

ДОИТУЛ Мали Корпи За Отпадоци Со Капаци Контејнери Со Капаци Корпа За Отпадоци Од Компост Симпатична Корпа За Отпадоци Држач За Моливи Држач За Канцелариско Пенка?

ДОИТУЛ Мали Корпи За Отпадоци Со Капаци Контејнери Со Капаци Корпа За Отпадоци Од Компост Симпатична Корпа За Отпадоци Држач За

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ за ВАШАТА СПАЛНА соба Кујнска Корпа За Отпадоци Направена од Врвен Пластичен Материјал, Не Е Лесна за , Корпата за Отпадоци За Биро Ќе Служи За Многу време Изработена Од Врвен Пластичен Материјал, Издржлива За Употреба, Корпата За Отпадоци Има-Век на траење. МИНИ КОРПА ЗА ОТПАДОЦИSIDE КОНТЕЈНЕР ЗА ЧЕТКА ЗА ШМИНКА - поелегантно чувство во вашиот домашен простор, донесе многу погодност за вашиот домашен секојдневен живот. КУТИЈА за ОТПАДОЦИ корпата за отпадоци е изработена од врвен материјал, кој може да ви послужи некое време. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ биро Држач За Четка За Шминка Добар Асистент За Живот, Направете Ја Вашата Работна Површина Поуредна и Поубава, Исто Така Има Различни Апликации. КОНТЕЈНЕР за ѓубре Изработен Од врвен пластичен материјал, издржлив за употреба, корпата за отпадоци има-век на траење. Пакетот Вклучува Карактеристики На Корпата За Отпадоци Од 1 € - Големина : 18, 00Х16, 00Х13, 00см/7, 07Х6, 29Х5 мини отпад може. - Материјал : Организатор На Пластична Шминка-Боја : држач за пенкало За Сиво биро-Изработен од врвен пластичен материјал, издржлив за употреба, корпата за отпадоци има-спална соба за корпа за отпадоци што служи за живот. - Држачот за пенкало нема да излезе од форма, едноставни, но практични канти за ѓубре со контејнери за пенкало. - Одлично за дома, канцеларија, спални соби и која било друга просторија за која е потребен практичен Држач за Складирање Канцелариски Материјал за корпи за отпадоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди