.

.

Plafope Dog Acupoint Model Garnish Tools специјализирани алатки Детска алатки Алатки Анатомија Наставна студија обезбедува анатомска алатка за настава Лекари канцеларија декор за

Plafope Dog Acupoint Model Garnish Tools специјализирани алатки Детска алатки Алатки Анатомија Наставна студија обезбедува анатомска

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Алатки за обука на настава- Високо детална настава за дизајн, анатомска студија Анатомски модул на кучиња- Одлично е да се проучи референтната примена на ветеринарните техники. Модел на точка на притисок- Совршен модел на настава или студии за наставници или студенти од анатомија. Модели на животински кучешки- високо детали дизајн, лесен за учење, погоден за ученици, наставници, експерт. Анатомски модел на животни- Тоа е совршен модел на настава или студии за наставници или студенти од анатомија. Алатки за обука на настава- Високо детална настава за дизајн, анатомска студија. Анатомски модул на кучиња- Одлично е да се проучи референтната примена на ветеринарните техники. Модел на точка на притисок- Совршен модел на настава или студии за наставници или студенти од анатомија. Модели на животински кучешки- високо детали дизајн, лесен за учење, погоден за ученици, наставници, експерт. Анатомски модел на животни- Тоа е совршен модел на настава или студии за наставници или студенти од анатомија. Список на пакети 1 X Карактеристики на моделот на кучиња - Боја : Како што е прикажано Анатомски модул на кучиња. - Високо детално помагаат подобро разбирање на моделот на кучешки точки на кучињата. - Моделот на кучиња помага да се има подобро разбирање на моделот за предавање на телото на кучиња.

Други карактеристики

Најдобри понуди