.

.

Облека анти-зрачење ткаенина, чисто сребрено влакно истегнување фарадеј анти-зрачење ем РФИД ЕМФ ткаенина, за WiFi Bluetooth GPS DIY

Облека анти-зрачење ткаенина, чисто сребрено влакно истегнување фарадеј анти-зрачење ем РФИД ЕМФ ткаенина, за WiFi Bluetooth GPS DIY

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Заштита на ткаенина : После нашиот тест, нашата емф -заштитна ткаенина може да нè заштити од електронски уреди, како што се ТВ, мобилни компјутери, рутери, микробранови печки, итн Ако не сте подготвени да ги користите нешто, можете да ја покриете ткаенината на Електронски за да ве заштити вас и вашето семејство. Квалитетен материјал : Оваа заштитна ткаенина е изработена од сребрени влакна и најлон, кои имаат добра спроводливост што ефикасно блокира 99.9999% од безжичните фреквенции како што се електромагнетното поле (ЕМФ) и електромагнетното мешање (ЕМИ). Тежина : 90 g/Þ¡. Стапка на зачувување : >60db. Ширина : 150 см. Дебелина : 0,3 мм. Супериорна заштита : Нашата ткаенина за заштитување на ЕМИ може да ги блокира повеќето електромагнетни сигнали, како што се електромагнетно мешање, електромагнетно поле, Wi-Fi, сигнал за радиофреквенција, глобален систем за позиционирање, создавање безбедни ситуации за вас. Забелешка : ткаенината за заштитени зрачење се предлага да биде далеку од вода, во спротивно, ефективноста ќе се ослабне. Широка примена : Нашата ткаенина за заштита на зрачење е лесно да се кликне и шие. Како што се облека за заштита на работниците, породилната облека, телефонскиот случај или лаптопот, ќебе, торба, завеси, капаци на шасијата на главната рамка и се користи за да се направат РФИД анти-кражба на паричници, торби за картички, торби за половината на отворено, капаци на пасош итн. Измијте во ладна вода, користете нежен детергент, не бели, не чистете, не чистете го суво, ладно железо. Ако се измие според овие насоки и се чува без механички и хемиски стрес, ткаенината треба да ја задржи својата заштитна ефикасност на неодредено време. Заштита на ткаенина : После нашиот тест, нашата емф -заштитна ткаенина може да нè заштити од електронски уреди, како што се ТВ, мобилни компјутери, рутери, микробранови печки, итн. Ако не сте подготвени да ги користите нешто, можете да ја покриете ткаенината на Електронски за да ве заштити вас и вашето семејство. Квалитетен материјал : Оваа заштитна ткаенина е изработена од сребрени влакна и најлон, кои имаат добра спроводливост што ефикасно блокира 99.9999% од безжичните фреквенции како што се електромагнетното поле (ЕМФ) и електромагнетното мешање (ЕМИ). Тежина : 90 g/Þ¡. Стапка на зачувување : >60db. Ширина : 150 см. Дебелина : 0,3 мм. Супериорна заштита : Нашата ткаенина за заштитување на ЕМИ може да ги блокира повеќето електромагнетни сигнали, како што се електромагнетно мешање, електромагнетно поле, Wi-Fi, сигнал за радиофреквенција, глобален систем за позиционирање, создавање безбедни ситуации за вас. Забелешка : ткаенината за заштитени зрачење се предлага да биде далеку од вода, во спротивно, ефективноста ќе се ослабне. Широка примена : Нашата ткаенина за заштита на зрачење е лесно да се кликне и шие.

Други карактеристики

Product name:
anti-radiation fabric/silver fiber fabric
Function:
anti-radiation, anti-static
Composition and content:
100% pure silver knitted fabric, soft and slightly elastic, resistant to washing, anti-oxidation, anti-radiation, and good electromagnetic shielding effect.
Width:
150cm
Packing List:
1 * Anti-radiation Silver Fiber Fabric:
Note:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, a measurement deviation of 1-3cm is allowed. :

Најдобри понуди