.

.

Морис 15241 Течен тесен конектор, директно, цинк умира, 1/2 големина на конец

Морис 15241 Течен тесен конектор, директно, цинк умира, 1/2 големина на конец

DEN 83.04

Количина на стоки
Тековен

Течни тесни конектори - директно - цинк умираат - течни тесни конектори - директно се користат за да се приклучат на ликвидот на куќиштето во куќиштето Прекинете и запечатете го течното затегнато флексибилно метално јадро спроводник или на масло, течно, течно-тесно или течно или затегнување на дожд или куќиште или куќиште. Конекторите можат да се користат со засилен навој за навој, или неоткриен KO со помош на мијалник за запечатување и заклучување. Цинк умира фрлен. Наведен Culus или UL/CSA. Течни тесни конектори - директно - цинк умираат - течни тесни конектори - директно се користат за да се приклучат на ликвидот на куќиштето во куќиштето. Прекинете и запечатете го течното затегнато флексибилно метално јадро спроводник или на масло, течно, течно-тесно или течно или затегнување на дожд или куќиште или куќиште. Конекторите можат да се користат со засилен навој за навој, или неоткриен KO со помош на мијалник за запечатување и заклучување.

Други карактеристики

Најдобри понуди