.

.

Влијание 6250 Полиетилен прозорец со висока густина, корпа за миење на прозорецот, 6 галон капацитет, 11-3/4 „Ширина x 10“ висина, сина/црна

Влијание 6250 Полиетилен прозорец со висока густина, корпа за миење на прозорецот, 6 галон капацитет, 11-3/4 „Ширина x 10“ висина, сина/црна

DEN 1633.12

Количина на стоки
Тековен

Кофа за миење на прозорецот Тешка и голема густина; Полиетиленска корпа. 6 галон капацитет; обележани со литарски и галон зголемувања. Мерки 11-3/4 „Ширина од 10“ висина. Кофа за миење на прозорецот. Тешка и голема густина; Полиетиленска корпа. 6 галон капацитет; обележани со литарски и галон зголемувања. Мерки 11-3/4 „Ширина од 10“ висина. Кофа за миење на прозорецот. Тешка и голема густина; Полиетиленска корпа. 6 галон капацитет; обележани со литарски и галон зголемувања. Мерки 11-3/4 „Ширина од 10“ висина.

Други карактеристики

Најдобри понуди