.

.

SMC CDA2B40-350Z CYL, вратоврска, не-луб, авто-S

SMC CDA2B40-350Z CYL, вратоврска, не-луб, авто-S

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Линија на производи : активатор Семејство на производи : CA1/CA2 Цилиндер за вратоврска. Класа на производи : 40мм CA1 DBL-ACT Auto-SW. Опис на дел од СМЦ : Цил, шипка за вратоврска, не-луб, авто-с. Линија на производи : активатор. Семејство на производи : CA1/CA2 Цилиндер за вратоврска. Класа на производи : 40мм CA1 DBL-ACT Auto-SW. Опис на дел од СМЦ : Цил, шипка за вратоврска, не-луб, авто-с. SMC S Series CA2-Z воздушниот цилиндер е 15% полесен од постојниот цилиндер CA2. Ситно прилагодување сега е можно поради зголемувањето на опсегот за прилагодување на перницата на воздухот. CA2-Z сега може да се нарача со загради за шипка или столбови, а димензиите на монтирање се исти како и постојниот CA2. Различни автоматски прекинувачи се достапни за монтирање, вклучувајќи компактни прекинувачи и прекинувачи за отпорни на магнетно поле. CA2-Z е достапен во 40, 50, 63, 80 и 100 димензии на Bores, и е во согласност со ROHS.

Други карактеристики

Најдобри понуди