.

.

Комплетот за алатки RJ45 Crimp поминува низ Ethernet Crimper за CAT5E CAT6 CAT6A 8P8C Модуларни приклучоци, алатка за мачење CAT6 CAT6 со прикривки од 20 парчиња 20 парчиња, мини стриптизета, к?

Комплетот за алатки RJ45 Crimp поминува низ Ethernet Crimper за CAT5E CAT6 CAT6A 8P8C Модуларни приклучоци, алатка за мачење CAT6 CAT6

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

【Професионален комбо RJ45 Crimp Toolkit】 rection jewnegwe Ethernet Crimp Chit Colte вклучува RJ45 Crimp Tool Passthrough, 20 x CAT6 поминува низ конектори, 20 x конектори за конектори, врски од 100 x 6 инчи најлонски кабелски врски, 1 x мини жичана лента за пробивање алатка, 1 x Тестер за мрежен кабел RJ45 (9 V батерија не е вклучена) и 1 x Упатство за корисникот 【Алатка за прицврстување на сите-во-едно RJ45】 rewoiphippating, прицврстување и алатка за сечење за кабли за податоци за спарени спроводници. Водичот за жици на алатка помага да се минимизираат грешките во жиците. 【Широка апликација】 rect Алатка за инсталација на Crimp-Connector за апликации за глас и податоци. Поминете низ технологијата значително го намалува работното време на подготвување. 【Mini Design ➤ ➤ Оваа CAT6 Crimper Passthrough е околу 2/3 големина на традиционалните преградувачи на патеки RJ45. Компактниот дизајн лесно се справува со ергономски зафат и удобно компресивно дејство. Рачките за рака нема да ви овозможат да бидете уморни и да спречите раката да се лизне за време на одземање, стегање и сечење. 【Долготрајно за употреба red ➤ „Пасат низ Crimper“ е направено од челик со тешки производи од професионално ниво, така што обезбедува исклучителен вртежен момент без да се свиткува. Завршувањето на црниот оксид се спротивставува на 'рѓата и корозијата, правејќи го нашиот премин низ вртежите на извонредни алатки за електронски мрежи за жици за намалување и ленти. 【Ywnegwe ве насмевнува】 ➤ зафаќаат проблеми во врска со нашиот комплет алатка RJ45 CAT6 Crimp Crimper, ве молиме контактирајте со нас однапред, ние ќе ви одговориме за 24 часа. Ажурирана услуга : Сите наши нови или стари клиенти, ние ќе обезбедиме бесплатна замена или рефинд. 【Професионален комбо RJ45 Crimp Toolkit】 rection jewnegwe Ethernet Crimp Chit Colte вклучува RJ45 Crimp Tool Passthrough, 20 x CAT6 поминува низ конектори, 20 x конектори за конектори, врски од 100 x 6 инчи најлонски кабелски врски, 1 x мини жичана лента за пробивање алатка, 1 x Тестер за мрежен кабел RJ45 (9 V батерија не е вклучена) и 1 x Упатство за корисникот. 【Алатка за прицврстување на сите-во-едно RJ45】 rewoiphippating, прицврстување и алатка за сечење за кабли за податоци за спарени спроводници. Водичот за жици на алатка помага да се минимизираат грешките во жиците.

Други карактеристики

Најдобри понуди