.

.

Крем За Отстранување на влакна, 60гр Безболно Нежно Отстранување На Влакна На Телото Крем Пријателски Смирувачки Крем За Депилација За Крем За Отстранување На Влак?

Крем За Отстранување на влакна, 60гр Безболно Нежно Отстранување На Влакна На Телото Крем Пријателски Смирувачки Крем За Депилација

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

НЕЖЕН КРЕМ : безболниот крем за отстранување на влакна на телото е нежен и антиалергичен, без иритација, оставајќи ја кожата мека и мазнаСо свежа и навлажнета кожа по употреба, обезбедува економична и хигиенска апликација, 6-8 минути ви даваат мазна кожа. БЕЗБЕДЕН и БЕЗБОЛЕН : кремот за отстранување на влакна е благ и нема стимулација.Факторот за отстранување на влакна може да навлезе длабоко во фоликулот на косата, растворање на косата, безболно одвојување на косата со обновени пори,погодно и за мажи и за жени. УДОБЕН ДИЗАЈН : пријателскиот крем за депилација прифаќа пренослива големина, лесен за носење и употреба.Кога треба да патувате, само треба цврсто да ја покриете нашата крема за отстранување на влакна и лесно можете да ја носите насекаде. Ова ќе биде една од задолжителните работи за вашето патување. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : само нанесете го кремот за депилација на целната област, почекајте 6-8 минути, а потоа избришете ја несаканата коса. Безболно ги отстранува влакната од телото. Повторно растење побавно и помалку потешко отколку со бричење, специјално дизајнирано за подобрување на ефикасноста на депилацијата. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : само нанесете го кремот за депилација на целната област, почекајте 6-8 минути, а потоа избришете ја несаканата коса. Безболно ги отстранува влакната од телото.

Други карактеристики

Features:
Gentle and anti-allergic, no irritation, leaving skin soft and . :
Mild and no stimulation, suitable for both men and women. :
Inhibit hair follicle growth, effectively shrink hair follicles and pores. :
Remove the hair from roots and thoroughly clean the hair without any depilation marks. :
Quickly soften the hair and act on the hair follicles.  :
Specification:
Item Type:
Hair Removal Cream
Net Content:
60g
Package list:
1 * Hair Removal Cream :
1 * Scraper Plate :
1 * Manual :

Најдобри понуди