.

.

Maxmartt MHz2-20d 20мм Воздухопловен пневматски цилиндар, алуминиумска легура се носи паралелен стил на воздух, бело

Maxmartt MHz2-20d 20мм Воздухопловен пневматски цилиндар, алуминиумска легура се носи паралелен стил на воздух, бело

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

♛ Направено од висококвалитетен цилиндер на алуминиумска легура, здрав и не е лесен за 'рѓа Со зголемувањето на притисокот, тој автоматски ги подобрува перформансите на запечатување и трае долго време. ♛ Усвојувајте широко расчистување со висока прецизност на челична топка, слајд, работи непречено, челичната топка нема лесно да падне. ♛ Површината на цилиндерот ја зголеми технологијата на тврда оксидација, што ја зголемува цврстината на површината на цилиндерот, не е лесна за деформација и е издржлива. ♛ Центарот на телото на цилиндерот се формира еднаш, теренот на дупката е точен, а запечатувањето е силно. ♛ Направено од висококвалитетен цилиндер на алуминиумска легура, здрав и не е лесен за 'рѓа. Со зголемувањето на притисокот, тој автоматски ги подобрува перформансите на запечатување и трае долго време. ♛ Усвојувајте широко расчистување со висока прецизност на челична топка, слајд, работи непречено, челичната топка нема лесно да падне. ♛ Површината на цилиндерот ја зголеми технологијата на тврда оксидација, што ја зголемува цврстината на површината на цилиндерот, не е лесна за деформација и е издржлива. ♛ Центарот на телото на цилиндерот се формира еднаш, теренот на дупката е точен, а запечатувањето е силно. Карактеристики : Изработено од висококвалитетен цилиндер на алуминиумска легура, здрав и не е лесен за 'рѓа. Со зголемувањето на притисокот, автоматски ги подобрува перформансите за запечатување и трае за долга Timeadopt со висока прецизна челична топка нула, лизгачка шина, работи непречено, челична топка нема да падне лесно, површината на цилиндерот ја зголеми технологијата на тврда оксидација, што ја зголемува цврстината на површината на цилиндерот, не е лесна за деформација и е издржлива.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Model:
MHZ2-20D
Bore Diameter:
20mm
Use Fluid:
Air
Operating Pressure Range:
Double Acting(0.1-0.7MPA)
Single Acting(0.25~0.7MPA):
Ambient Temperature:
-10~60°C
Repeatability:
±0.01mm
Maximum Frequency of Use:
180
Mode of Action:
Double Acting,Single Acting
Magnetic Switch (Optional):
Non-Contact Magnetic Switch
Take-Up Diameter:
M5*0.5
Weight:
Approx. 244g / 8.6oz
Package List:
1 * Air Gripper Pneumatic Cylinder:
Please Notice:
♛ Due to manual measurement,please allow 0-0.05 inch error, thank you for your understanding.:
♛ There may be subtle chromatic aberrations between objects and images,and we that we have adjusted to the most realistic state.:
♛ :
If you have any question before/after your order,please contact us freely. We will make things right. We provide 100% for Maxmartt brand products.

Најдобри понуди