.

.

Taidecent PE4302 дигитален RF атануатор модул променлива RF атенуатор RF дигитален чекор атенуатор серија и паралелна контрола на портата 0,5dB ~ 31,5dB прилагодлива

Taidecent PE4302 дигитален RF атануатор модул променлива RF атенуатор RF дигитален чекор атенуатор серија и паралелна контрола на портата 0,5dB

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Напон на напојување : 5 V ~ 8 V (и сериска или паралелна контрола) Оперативната фреквенција е DC-4 GHz. Слабеењето на PE4302 може да се прилагоди на 31,5d B. Дигитално прилагодлив RF атенуатор со контрола на моќност на затворена јамка. Напон на напојување : 5 V ~ 8 V (и сериска или паралелна контрола). Оперативната фреквенција е DC-4 GHz. Слабеењето на PE4302 може да се прилагоди на 31,5d B. Дигитално прилагодлив RF атенуатор со контрола на моќност на затворена јамка.

Други карактеристики

Најдобри понуди