.

.

Aviditi 3 x 8 рамни отворени чисти пластични поли полиња за забави, подароци, делови, складирање, пакување и многу повеќе, 3 мил

Aviditi 3 x 8 рамни отворени чисти пластични поли полиња за забави, подароци, делови, складирање, пакување и многу повеќе, 3 мил

DEN 715.04

Количина на стоки
Тековен

Цврсти поли торби се совршени за заштита на производи со средна до тежина од нечистотија, прашина и влага Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Чантите се произведуваат од 100% девица, полиетилен филм со висока јасност. Затвори торби со врски со пресврт, лента со торби или со запечатување на топлина. Цврсти поли торби се совршени за заштита на производи со средна до тежина од нечистотија, прашина и влага. Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Чантите се произведуваат од 100% девица, полиетилен филм со висока јасност. Затвори торби со врски со пресврт, лента со торби или со запечатување на топлина. 3 x 8 " - 3 милји рамни поли полиња. Цврсти поли торби се совршени за заштита на производи со средна до тешка тежина од нечистотија, прашина и влага. Торбите се произведуваат од 100% девица, полиетилен филм со висока јасност. Спецификациите на FDA и USDA. Чанти со лента со торби или со импулсни заптивки.

Други карактеристики

Најдобри понуди